Czekoladowo – migdałowe muffiny z cukinią

Czekoladowo – migdałowe muffiny z cukinią

Czekoladowo – migdałowe muffiny z cukinią

Oto muffin idealny! Po prostu spełnienie moich muffinowych marzeń Są idealnie miękkie, wilgotne w środku, czekolada w środku nich pozostaje miękka nawet gdy ciasto wystygnie i do tego są bardzo zdrowe! Szczerze polecam!!! CZEKOLADOWO-MIGDAŁOWE MUFFINY Z CUKINIĄ 45 minut (z pieczeniem) 16-20 muffinów Składniki Suche 225 gram mąki pszennej (lub 150 gram pszennej i 75 razowej) 50 gram płatków owsianych 1/2 łyżeczki sody 1 łyżeczka proszku do pieczenia 100 gram cukru mokre 2 duże jajka 125 g stopionego masła lu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu sierotka maRysia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.