Tarta z botwinką, pieczarkami i mięsem.
Tarta z botwinką, pieczarkami i mięsem.
Przepis na : śniadanie
Kolejna odsłona moich wariacji na temat botwinki. Po tarcie z botwinką przyszła kolej na jej nieco odmieniona wersję. Farsz wzbogaciłam dodając pieczarki, które nadały tarcie soczystości. Dołożyłam jeszcze trochę pieczonego mięsa, był to ukłon w stronę mojego Męża, zdeklarowanego mięsożercy:-) Całość idealnie się ze sobą komponuje, smaki się przenikają, tworząc spójną całość. Pycha!!! Polecam! Składniki na tartę z botwinką, pieczarkami i mięsem CIASTO: 200 g mąki krupczatki 1 płask... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie
Autor
Agnieszka Gąsior
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, pieczarki, ciasto, ser, mięso, siekane, mięsa pieczone, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasta, ciasto kruche, ser żółty, grzyby, śniadania, śniadanie, szybkie ciasto, przekąska, kolacja, przekąski, obiad, pieczarki w cieście, jajka z farszem, pieczarki do obiadu, pieczarki przekąska, mięso na obiad, ciasta z masa, ciasto z masa, ciasto na zimno, szybkie śniadanie, szybka kolacja
Inne przepisy z Rozpustne gotowanie
Dodaj komentarz