Bitki w sosie musztardowym.
Bitki w sosie musztardowym.
Przepis na : obiad
Aromatyczne, mięciutkie kawałki soczystego mięsa, skąpane w pysznym, aksamitnym sosie musztardowym. Nieskomplikowane, smaczne danie, które pozwoli nam urozmaicić codzienne obiadki ;-) Polecam!!! Składniki na bitki w sosie musztardowym 70 dag mięsa wieprzowego (szynki, łopatki) 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka majeranku pieprz olej SOS MUSZTARDOWY: 2 łyżki masła 2 łyżki mąki 400-450 ml rosołu (może być z kostki) 1-1,5 łyżki musztardy Mięso kroimy w pla... czytaj dalej...
Polecają przepis


Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie
Autor
Agnieszka Gąsior
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, sosy, rosół, wieprzowina, mięso duszone, polewa, szynka, mięso na obiad, wielkanoc, boże narodzenie, obiad, szynka gotowana
Inne przepisy z Rozpustne gotowanie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję