Bitki w sosie musztardowym.

Bitki w sosie musztardowym.

Bitki w sosie musztardowym.

Przepis na : obiad

     Aromatyczne, mięciutkie kawałki soczystego mięsa, skąpane w pysznym, aksamitnym sosie musztardowym. Nieskomplikowane, smaczne danie, które pozwoli nam urozmaicić codzienne obiadki ;-) Polecam!!! Składniki na bitki w sosie musztardowym 70 dag mięsa wieprzowego (szynki, łopatki) 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka majeranku pieprz olej SOS MUSZTARDOWY: 2 łyżki masła 2 łyżki mąki 400-450 ml rosołu (może być z kostki) 1-1,5 łyżki musztardy      Mięso kroimy w pla... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.