Czekoladowo-pomarańczowy mus jaglany z kokosową pianką

Czekoladowo-pomarańczowy mus jaglany z kokosową pianką

Czekoladowo-pomarańczowy mus jaglany z kokosową pianką

Subtelna i lekka słodycz rozpływająca się w ustach niczym chmurka. Może nie zabrzmi to skromnie, ale jestem bardzo zadowolona z tego przepisu – ale tak naprawdę moja duma podszyta jest wspaniałymi właściwościami kaszy jaglanej, która niczym zaczarowana staje się wymarzonym składnikiem wielu deserów. Czekoladowy element stanowi gorzka czekolada oraz kakao, orzeźwiający akcent to skórka i sok z pomarańczy. Likier pomarańczowy nie jest obligatoryjny, jeżeli jednak masz go pod ręką, szaleństwem byłoby go nie użyć. Skła... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinna - blog wegański

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.