Flaczki z boczniaków

Flaczki z boczniaków

Flaczki z boczniaków

Cudowna zupa z boczniaków. Pikantna, rozgrzewająca i bezmięsna. Kolejna odsłona flaczków, bez flaków :).  Flaczki z drobiu Flaczki z pstrąga Składniki: 300 g boczniaków 2 marchewki 1 pietruszka kawałek selera kawałek pora 1/2 cebuli 1 łyżka masła Przyprawy: 1 łyżka majeranku 1 łyżeczka imbiru gałka muszkatołowa sól, pieprz, kilka ziaren pieprzu, 1-2 ziarenka ziela angielskiego , listek laurowy Jak zrobić flaczki z boczniaków? Marchewki, pietruszkę, seler - zetrzeć na tarce o grubych oczkach i podsma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rodzinka w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.