Pełnoziarnisty chleb z orzechami włoskimi i słonecznikiem

Pełnoziarnisty chleb z orzechami włoskimi i słonecznikiem

Pełnoziarnisty chleb z orzechami włoskimi i słonecznikiem

Co się dzieje, kiedy skończy nam się chleb , a potrzebujemy go aby zrobić paliwo do ciężkiej pracy zawodowej? Jest kilka opcji. Można po prostu odpuścić sobie, pić ciągle wodę - jakoś się przeżyje przecież. Można pójść, tudzież pojechać, do sklepu. Ale jaki chleb dostaniemy w niedzielę - weekendowy? Może tak, może nie. Jest jeszcze jedno wyjście. Sam se zrób! A najlepiej z mąki pełnoziarnistej, gdyż ta powstaje z przemiału całego ziarna pszenicy, a co za tym idzie - więcej wartości odżywczych zachowujemy. Poza tym,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, ciekawe przepisy, ciasto, orzechy, słonecznik, do pracy, zdrowe przepisy, pizza przepis, pizza , ciasto na pizze, chleb na drożdżach , chleb z ziarnami, ciasto z orzechami, chleb razowy, ciasto na niedziele

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.