Dolce Vita Ristorante - podejście #1

Dolce Vita Ristorante - podejście #1

Dolce Vita Ristorante - podejście #1

Przepis na : deser

Lublin. Krakowskie Przedmieście. Codziennie przechodzi tą ulicą zapewne tysiące osób. Również i mnie zdarza się stąpać tą ścieżką - najczęściej w stronę mojej ulubionej lubelskiej starówki. Jakiś czas temu mój wzrok przykuł nowy szyld - nowy w takim sensie, że na jego miejscu jeszcze niedawno wisiał inny element... Po zguglowaniu wyrazów "Dolce Vita Lublin" trafiłem na kilka recenzji, naprawdę dobrych. Fakt ten sprawił, że musiałem tam zajrzeć osobiście i samemu ocenić. Niedziela po południu. Schodzę z główego ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, banan, ciekawe przepisy, makarony, makaron, desery, deser, por , gruszka, penne, łosoś, tiramisu, ciasto, ser, zupa, sos do makaronu, drugie danie, dania z makaronem, ciasto z gruszkami, makaron z łososiem, makaron penne, łatwe ciasto, makaron z serem, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto z bananem, ciasto z bananami, ciasto na niedziele, puszyste ciasto, ciasto z bezami

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.