Tarta na zimno z białą czekoladą i pistacjami Historia i Pochodzenie

Tarta na zimno z białą czekoladą i pistacjami Historia i Pochodzenie

Tarta na zimno z białą czekoladą i pistacjami Historia i Pochodzenie

Tarta z białą czekoladą i pistacjami – smak prosto z polskich gór Inspiracja z Przełęczy Salmopolskiej Kiedy myślę o domowych deserach, które zachwycają smakiem i wyglądem, tarta od razu przychodzi mi na myśl. Ten klasyczny wypiek wywodzi się z Francji, gdzie od wieków przyrządzano kruche ciasta z owocami, kremami i czekoladą. Tarta z białą czekoladą i pistacjami Zajrzyj na mojego Facebooka! Jednak ja postanowiłam stworzyć własną wersję – tartę na zimno, bez pieczenia, którą przygotujesz w kilka chwil. Pomysł na ten d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.