Cuzzetiello z klopsikami z indyka – neapolitański street food w fit odsłonie

Cuzzetiello z klopsikami z indyka – neapolitański street food w fit odsłonie

Cuzzetiello z klopsikami z indyka – neapolitański street food w fit odsłonie

Cuzzetiello z klopsikami z indyka – neapolitański street food w fit odsłonie Włoska ulica smakuje inaczej, kiedy bułka wypełniona jest historią. Cuzzetiello z klopsikami z indyka Cuzzetiello to klasyczny neapolitański street food – rodzaj bułki, której środek zostaje wydrążony, a wnętrze wypełnia się gorącym sosem z klopsikami, warzywami, a czasem… nawet resztkami z niedzielnego obiadu! Lubisz moje przepisy? Postaw mi kawę! ☕ Dzięki Twojemu wsparciu Kulinarny Atlas Świata będzie się rozwijał. ➡ Kup mi kawę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.