Coulis Malinowy i Panna Cotta

Coulis Malinowy i Panna Cotta

Coulis Malinowy i Panna Cotta

Coulis Malinowy i Panna Cotta, niezwykle smaczny i zarazem prosty deser, który mój drugi czytelniku, możesz zrobić w swojej kuchni. A czymże jest tajemniczy-Coulis – ❓. To francuski sos, który może być słodki, jaki i słony. Może być zrobiony z owoców i warzyw, ale także używa się tej nazwy do bogatych soków, które tworzą się podczas pieczenia mięsa. Coulis najczęściej jest gęsty i ma równomierną konsystencję, dodaj się go dań, by podnieś ich walory smakowe, ale także, żeby nasz talerz wyglądał bardzi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.