Pasta z wędzonej makreli.

Pasta z wędzonej makreli.

Pasta z wędzonej makreli.

Nigdy nie przepadałam za pastami do kanapek. Ale od kiedy spróbowałam tej - ciągle z nimi eksperymentuje. Ta smakuje fantastycznie - przynajmniej dla mnie ;-) Składniki; 1 wędzona makrela (ok. 30 dag) 1 mała cebula 2 łyżki majonezu 2 łyżki keczupu Przygotowanie; Makrele przekroić na pół, delikatnie wyjąc wszystkie ości. Zawsze robie to powoli ponieważ później delektując się pastą na kanapce nie chce natrafić na ość która odbiera apetyt ;-). Następnie widelcem rozgniatamy rybę do swojej ulubionej konsystencji. Ceb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.