Żeberka pieczone na kiszonej kapuście

Żeberka pieczone na kiszonej kapuście

Żeberka pieczone na kiszonej kapuście

Kolejne danie jednogarnkowe, które pachnie tradycją. Postanowiliśmy odświeżyć i wykorzystać to, co mamy pod ręką. W zasadzie kilka chwil przygotowania, troszkę cierpliwości podczas pieczenia i obiad gotowy. Smak tej potrawy wydobył Sos Madziarów od Folwark , który gorąco polecamy. Lekko ostry smak idealnie komponuje się ze wszystkimi składnikami. Składniki 1 garść suszonych grzybów 600 g ziemniaków 1 duża marchew 800 g żeberek 150 g mrożonego groszku 300 g kapusty kiszonej 200 ml sosu madziarów 250 ml bulionu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, ziemniaki, sosy, kapusta kiszona, żeberka, danie jednogarnkowe, kapustą, obiad, mięso, ziemniaki zapiekane, ziemniaki na obiad, pieczone ziemniaki, mięsa pieczone, bez pieczenia, dania bez mięsa

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.