Skrzydełka pieczone w marynacie arbuzowej

Skrzydełka pieczone w marynacie arbuzowej

Skrzydełka pieczone w marynacie arbuzowej

Uwielbiamy mało oczywiste połączenia smakowe. Jeszcze jakiś czas temu połączenia mięsa z owocami, było czymś nie do przyjęcia. Zaczynamy wychodzić z tabu do szerszej publiki. Ryba i dżem?... Mięso i owoce?... Nie bójmy się próbować. Zdecydowanie polecamy <3   Składniki 1 kg skrzydełek 2 szklanki pokrojonego arbuza 500 ml soku ananasowego 125 ml sosu sojowego 3 ząbki czosnku pół łyżeczki świeżo startego imbiru oliwa pieprz   Przygotowanie   Skrzydełka umyłem, osuszyłem, włożyłem do torebki foliowej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.