Roladki z jelenia z kapustą i grzybami

Roladki z jelenia z kapustą i grzybami

Roladki z jelenia z kapustą i grzybami

Dzikie jedzenie zagościło ostatnio na naszym stole.   Składniki 4 plastry po 2 cm udźca z jelenia 200 g suszonych grzybów 200 g kapusty kiszonej 8 plastrów boczku wędzonego 700 ml bulionu wołowego musztarda sarepska 3 liście laurowe jałowiec 2 szt ziele angielskie (kilka) pieprz czarny ziarnisty (kilka) słodka mielona papryka mąka 200 g śmietany 18% olej do smażenia sól ,pieprz Przygotowanie   Mięso kroimy w plastry 2 cm i cienko rozbijamy. Oprószamy solą ,pieprzem i papryką. Owijamy w folię spożywczą ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, roladki, kapustą, papryka, boczek, mielone, kapusta kiszona, mięso, sosy, pieczony boczek, mięso mielone, boczek w sosie, sos z grzybów , mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, mięso duszone, sos do mielonego

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.