Pomidorowa zupa z fasolką szparagową
Pomidorowa zupa z fasolką szparagową
Świetny sposób na tzw. czyszczenie lodówki. Zawsze po weekendzie nam coś zostaje. Zgodnie z maksymą gotuję, nie marnuję, obmyślamy nowe propozycje na zagospodarowanie produktów. Składniki 150 g surowego wędzonego boczku 250 g fasolki szparagowej 2 ząbki czosnku biała część pora 1 duża marchew 2 liście laurowe 2 ziarna ziela nagielskiego 300 ml passaty pomidorowej 800 ml bulionu warzywnego 250 g kopytek sól, pieprz Przygotowanie Boczek kroimy w kostkę, por w piórka. Fasolę oczyszczamy, kroimy na mniejsze ka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kopytka, boczek, fasolka szparagowa, fasola, fasolka, zupa, zupa pomidorowa, zupa warzywna
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję