Kluski śląskie z marchewkowym farszem

Kluski śląskie z marchewkowym farszem

Kluski śląskie z marchewkowym farszem

Od rana wiedzieliśmy co chcemy zjeść. Kluski śląskie chodziły nam po głowie. Pytani: Jak je „odświeżyć”? Rozwiązanie problemu przyszło przy „garach” ;) Składniki 750 g ziemniaków 250 g mąki ziemniaczanej  250 g marchewki 3 łyżki oleju  1 cebula 2 ząbki czosnku 150 ml rosołu drobiowego 1 łyżeczka estragonu 2 łyżki kaszy manny sól, pieprz Sos: 1 cebula 1 łyżka masła koziego 200 ml bulionu warzywnego 1/2 szklanki śmietany 1/2 szklanki startego parmezanu 3 łyżki posiekanej natki pietruszki Przygotowanie Ziemni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.