Boczek po tajsku

Boczek po tajsku

Boczek po tajsku

Przepis ten znaleźliśmy kiedyś na stronie Interii...czekał długo w kolejce ,ale się doczekał. Świetny jako dodatek do ryżu ,jak i do kanapek. Składniki 1 kg boczku 80 g świeżego imbiru kilka ząbków czosnku 1 papryczka chili 4 łyżki oleju sezamowego 5 łyżek ciemnego sosu sojowego 1/2 łyżeczki mielonej kolendry 5 łyżek miodu wielokwiatowego sól ,pieprz Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Imbir ,czosnek i chili drobno kroimy. Mieszamy z olejem sezamowym ,miodem ,sosem sojowym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

boczek, marynaty, imbir, sosy, mielone, ryż, kanapki, kanapka, boczek w marynacie, kuchnia tajska, chleb, sos do mielonego , boczek w sosie, sos do ryżu, chleb mieszany

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.