Przepis na : obiad
Za kilka dni pierwszy dzień wiosny, a u mnie śniegu po kostki, ale już przygotowałam plan wypędzania zimy. Zrobiłam Marzannę, żeby ją uroczyście spławić, udekorowałam dom kwiatami i wszelkimi możliwymi wielkanocno-wiosennymi ozdóbkami, a w kuchni przygotowuję wyłącznie dania w kolorach wiosny i rozmrażam wszelkie lody, a konkretnie mrożone warzywa Hortex ;) Dzisiaj mam dla Was przepis na dwukolorową zupę krem. Zielony zrobiony jest z bobu z dodatkiem pesto z liści rzodkiewki i mięty, a różowy ugotowałam z k... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...