Przepis na : deser
Smak kwiatów akacji i zapach kwitnącego czarnego bzu kojarzy mi się z dzieciństwem, tym razem wykorzystałam te kwiaty do stworzenia wyjątkowych, sielskich, aromatycznych i bezglutenowych racuchów. Wyszły pyszne :) Składniki: 2/3 szklanki ugotowanej białej quinoy 1 szklanka kwiatów akacji 1 szklanka kwiatów czarnego bzu 1/2 szklanki kwiatów białego lilaka 70 gram mąki z quinoy 70 gram bezglutenowej mąki owsianej 60 gram bezglutenowej mąki ryżowej 10 gram mąki z tapioki lub ziemniaczanej 300 ml mleka 1 jajko 7... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...