Zapiekanka ze szpeclami, Magiczne Smaki
Zapiekanka ze szpeclami, Magiczne Smaki
Szybka, prosta i smaczna. Jeszcze lepsza drugiego dnia. Szpecle to jajeczne kluski, popularne m. in. w kuchni niemieckiej, szwajcarskiej i węgierskiej. Składniki: 1 opakowanie szpecli 1 duży kubek jogurtu naturalnego 1 duża zielona lub czerwona papryka, pokrojona w kostkę (lub 2) 1 mała filiżanka zielonych oliwek 1 opakowanie fety, pokrojonej w kostkę kilka suszonych pomidorów, pokrojonych w paski czarny pieprz, ulubione zioła zielenina Ugotuj szpecle wg wskazówek na opakowaniu. Gdy lekko wyst... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie
Autor
PatchuliaM
Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, kluski, papryka, fasolka, surówka, ziemniaki, gulasz, kotlety, desery, deser, zupa, kotlet, suszone pomidory, drugie danie, deser owocowy, ziemniaki zapiekane, zupa warzywna, gulasz po węgiersku, prosta zupa, szybka zupa, szybki deser
Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję