Zapiekanka ze szpeclami, Magiczne Smaki

Zapiekanka ze szpeclami, Magiczne Smaki

Zapiekanka ze szpeclami, Magiczne Smaki

    Szybka, prosta i smaczna. Jeszcze lepsza drugiego dnia. Szpecle to jajeczne kluski, popularne m. in. w kuchni niemieckiej, szwajcarskiej i węgierskiej. Składniki: 1 opakowanie szpecli 1 duży kubek jogurtu naturalnego 1 duża zielona lub czerwona papryka, pokrojona w kostkę (lub 2) 1 mała filiżanka zielonych oliwek 1 opakowanie fety, pokrojonej w kostkę kilka suszonych pomidorów, pokrojonych w paski czarny pieprz, ulubione zioła zielenina Ugotuj szpecle wg wskazówek na opakowaniu. Gdy lekko wyst... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie

Autor

PatchuliaMPatchuliaM

Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, kluski, papryka, fasolka, surówka, ziemniaki, gulasz, kotlety, desery, deser, zupa, kotlet, suszone pomidory, drugie danie, deser owocowy, ziemniaki zapiekane, zupa warzywna, gulasz po węgiersku, prosta zupa, szybka zupa, szybki deser

Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.