Pasta primavera, Long Phung
Pasta primavera, Long Phung
Nazwa tego dania oznacza „wiosnę”, ale świeże składniki są dostępne właśnie teraz (możesz użyć różnych warzyw). Przygotowanie ekspresowe. Bon appetite! P.S. Jeśli nie boisz się dodatkowych kalorii, dodaj 3 łyżki serka mascarpone. Sos będzie jeszcze bardziej kremowy, a danie o wiele smaczniejsze. Składniki: ok. 250 g spaghetti 2-3 łyżki masła lub oliwy 4-5 czerwonych papryk 2 marchewki 1-2 małe cukinie 1 małe opakowanie śmietany zwykłej lub roślinnej 3 łyżki serka mascarpone sól, pieprz Ugotuj makaraon al d... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie
Autor
PatchuliaM
Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mascarpone, warzywa, sosy, pasty, pasta, pomidor, brokuły, cukinia, spaghetti, makarony, makaron, cukinia faszerowana, papryka, marchewka, brokuł, fasola, curry, ryż, kuchnia tajska, makaron smażony, sos do ryżu, sos do makaronu, dania z makaronem, kuchnia chińska, dania chińskie, ryż po chińsku, sos spaghetti, makaron po chińsku, ryż z warzywami, ryż smażony
Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję