Nadziewana czerwona papryka i rzeszowskie cluby jazzowe

Nadziewana czerwona papryka i rzeszowskie cluby jazzowe

Nadziewana czerwona papryka i rzeszowskie cluby jazzowe

Składniki: 4 większe czerwone papryki 1 filiżanka suchego kuskusu 10 większych pieczarek 1 cebula 2 ząbki czosnku olej pół puszki fasoli czerwonej 2-3 łyżki kukurydzy z puszki sól, pieprz majeranek 15 dag startego żółtego sera szczypiorek Wykonanie: Odkrój wierzchy z papryk, usuń nasiona. Przygotuj kuskus wg instrukcji na opakowaniu. Pokrój drobno cebulę, czosnek i pieczarki. Rozgrzej olej, podsmaż warzywa i grzyby. Wymieszaj z kuskusem. Dodaj kukurydzę, fasolę, sól, pieprz i majeranek. Dokładnie wymieszaj.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie

Autor

PatchuliaMPatchuliaM

Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, kuskus, ser żółty, ser, fasola, zupa pomidorowa, grzyby, pieczarki, czosnek, cebula, czerwona fasola, fasola czerwona, warzywa, sos pomidorowy, sosy, ketchup pomidorowy, stir fry, sos z grzybów , pieczarki w sosie

Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.