Noodle z tofu, czerwoną kapustą i cukinią
Noodle z tofu, czerwoną kapustą i cukinią
Przepis na : obiad
Składniki: 250g makaronu "mie noodles" 360g tofu (marynowane w słodkim chilli lub naturalne) 1/4 główki czerwonej kapusty (około 250g) 1 cukinia 1 marchewka 1 cebula 3 ząbki czosnku 1 cm imbiru około 3 łyżek mąki ryżowej 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki sosu rybnego 2 łyżki sosu teriyaki 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 3 łyżki oleju z prażonych orzeszków ziemnych 2 łyżki oleju rzepakowego 2 łyżki soku z cytryny orzeszki ziemne niesolone dymka świeża kolendra Sposób wykonania: Makaron gotujemy zgodnie z prz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu
Warto przeczytać

Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
qpoprostu
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, cukinia, kapustą, obiad
Inne przepisy z Qchnia po prostu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję