Przepis na : kolacja
Składniki: 500 g dowolnego makaronu 190 g zielonego pesto (słoiczek) 1 puszka tuńczyka w kawałkach (w oliwie) 100 g sera żółtego gouda lub grana padano sól, pieprz świeża bazylia Sposób wykonania: Makaron gotujemy al'dente w osolonej wodzie, odlewamy na durszlaku i wrzucamy z powrotem do garnka. Podgrzewamy na małym ogniu, dodajemy pesto oraz odsączonego z oliwy tuńczyka (można dodać ok. 1 łyżeczki oliwy). Wszystko razem dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy starty ser i jeszcze raz delikatnie mieszam... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...