Na moim blogu znajdziesz przepisy na potrawy domowe, proste, łatwe i bez wyszukanych produktów, oraz porady kulinarne. Cenię sobie NORMALNOŚĆ – codziennie i od święta. SKŁADNIKI : 1 główka czerwonej kapusty, 100 gram wędzonego boczku, łyżka smalcu, 1 cebula, 1 liść laurowy, 3 ziarenka ziela angielskiego, 3-4 goździki, ocet winny, sól,pieprz, trochę cukru, Wykonanie: Kapustę obrać z zewnętrznych liści, wyciąć głąb i opłukać pod bieżącą wodą,drobno poszatkować. Boczek i cebule pokroić w średnią kostkę ...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...