Weekendowa piekarnia #26 - Chleb z serkiem ricotta

Weekendowa piekarnia #26 - Chleb z serkiem ricotta

Weekendowa piekarnia #26 - Chleb z serkiem ricotta

Dzis nastapil moj debiut w Weekendowej Piekarni z czego oczywiscie bardzo sie ciesze. Przyznam, ze juz nie raz zabieralam sie do wspolnego wypiekania chleba, ale zawsze cos stanelo mi na przeszkodzie. Gdy tym razem zobaczylam przepis zaproponowany przez Atinke, to wiedzialam, ze chocby sie walilo i palilo, ja ten chleb i tak upieke. No i udalo sie!Ciesze sie ogromnie, bo chleb okazal sie wspanialy. Jest bardzo delikatny, puszysty w srodku, a co najwazniejsze czuc w nim ricotte.Dobrze, ze zanim go upieklam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przysmaki Karolki

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
krokodyl, 4 kwietnia 2009 21:29:00

Smakowity. Ma śmieszny kształt, fajny, domowy. :-))

Mafilka, 4 kwietnia 2009 23:44:00

Gratuluję debiutu :-)Chlebe prezentuje się okazale :-)

Konsti, 4 kwietnia 2009 23:59:00

Naprawde piekny, okazaly bochenek!

kasiac, 5 kwietnia 2009 00:58:00

Jak fajnie, że się przyłączyłaś! Super chleb upiekłaś!

margot, 5 kwietnia 2009 10:55:00

śliczny bocheneczek !Fajnie ,ze jest nas coraz więcej do pieczenia chleba....

atina, 5 kwietnia 2009 21:47:00

Piękny chlebek! bardzo się cieszę, że przyłączyłaś się do Piekarni i piekłaś razem z nami:) Pozdrawiam serdecznie:)

Tilianara, 6 kwietnia 2009 17:34:00

bardzo smakowity i śliczny debiut :)

Karolka, 6 kwietnia 2009 17:51:00

Tez bardzo sie ciesze z mojego debiutu. Mam nadzieje, ze teraz czesciej bede uczestniczyc w tym wspolnym pieczeniu chleba i bulek.Dziekuje tez za pchwaly dla mojego wypieku :)pozdrawiam

zawszepolka, 6 kwietnia 2009 19:38:00

No wiesz ja bym na miejscu tego chleba sie na Ciebie obrazila :)Nic a nic Mu nie brakuje :DTo moze bedziesz czesciej z nami piekla Karolka? :))))

Karolka, 6 kwietnia 2009 19:42:00

Polko ja bym chetnie piekla czesciej, tylko ze mam problem z dostaniem maki. Czesto takiej jak podajecie w przepisach nie moge nigdzie kupic :(A za pochwale mojego chleba bardzo dziekuje :)