Muffiny z parmezanem i oliwkami

Muffiny z parmezanem i oliwkami

Przepis na : śniadanie

Te muffiny planowalam zrobic na Muffinkowa sobote, ale jakos z czasem bylo krucho i opanowal mnie poranny len. Nadrabiam wiec dzis.Nagle poczulam wielka ochote na taki wytrawny wypiek. Juz kiedys robilam muffinki w tym stylu i wtedy zniknely ze stolu w oka mgnieniu. Pamietam do dzis ich smak. Przyznam szczerze, ze bardzo nam zasmakowaly i chyba cieszyly sie wieksza popularnoscia niz muffiny na slodko. Tym razem bylo podobnie. Nim dobrze ostygly to juz ich nie bylo. skladniki suche: 375g maki 2 lyzeczki...

Czytaj dalej na blogu Przysmaki Karolki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Tilianara, 30 stycznia 2009 09:57:00

Ale pyszne śniadanko :) Dodałabym jeszcze do tego prosciutto i mogłabym nie odchodzić od nich nawet na krok :)

Kachna.pl, 30 stycznia 2009 10:02:00

Karolko.... muffinowo u ciebie ostatnio... uwielbiam wytrawne ciasta :)PozdrawiamKasia

Karolka, 30 stycznia 2009 10:11:00

Kachna muffinowo sie zrobilo zupelnie przez przypadek, ale wcale mi to nie porzeszkadza :)Tili super pomysl, chyba zrobie taka wersje nastepnym razem, bo faktycznie brzmi pysznie.pozdrawiam