Pieczeń rzymska ze szpinakiem
Pieczeń rzymska ze szpinakiem
Na niedzielny obiad wymyśliłem przepyszną pieczeń :) Składniki: Warstwa mięsna: - ok. 1,5 kg mięsa mielonego, - 2 małe cebule, - 2 jajka, - 6 łyżeczek ajvaru łagodnego, - szczypiorek, - sól, pieprz. Farsz: - 450g szpinak mrożony, - 250g sera feta, - sól, pieprz, czosnek granulowany. Sposób przygotowania: Do miski wkładamy mięso mielone, pokrojone w kostkę cebule oraz szczypiorek, jajka, ajvar łagodny i przyprawy. Mieszamy dokładnie składniki i zabieramy się za podsmażenie szpinaku który doprawiamy wedle uznani... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy Mikołaja
Autor
Mikołaj Plich
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, feta, mięso, szpinak, mięso mielone, ser feta, pieczone ziemniaki, obiad, roladki, ziemniaki, mięsa pieczone, jajka z farszem
Inne przepisy z Przepisy Mikołaja
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję