BAGIETKA NADZIEWANA PIERSIĄ Z KURCZAKA I ŻÓŁTYM SEREM

BAGIETKA NADZIEWANA PIERSIĄ Z KURCZAKA I ŻÓŁTYM SEREM

BAGIETKA NADZIEWANA PIERSIĄ Z KURCZAKA I ŻÓŁTYM SEREM

Składniki: 1 pierś z kurczaka bagietka długa plastry żółtego sera mąka  1 jajko bułka tarta 1/6 szklanki rozpuszczonego masła 3 ząbki czosnku 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka startego sera żółtego Sposób wykonania: Pierś kroimy w plastry o szerokości około 1 cm. Obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju obficie polanym na patelnię. Po usmażeniu wykładamy na talerz. Bagietkę przekrawamy na pół i powstałe połówki też przekrawamy na pół. W każdej części bagietki wyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy kulinarne babci Antoniny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.