Przepis na : obiad
Na wszystkie elementy, z których przygotowałam wrapy, przepisy ukazały się na blogu wcześniej (wystarczy kliknąć na nazwę, by otworzyła się strona z przepisem): Tortilla Gęsty sos czosnkowy Kurczak panierowany w stylu amerykańskim Wrapy można podać na zimno lub ciepło. Z reguły kładę na stół wszystkie składniki i każdy biesiadnik sam składa swoje danie. Panierowany kurczak. Sałatka do wrapów z pomidorów, ogórków, czerwonej cebuli, mieszanki sałat, papryki. Smacznego! ... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Cudowne!! Bardzo lubię wrapy, choć zawsze mam problem z kształtnym ich zawijaniem. Twoje nadzienie wyglada szałowo. pozdrawiam.
My też tak lubimy ... wszystkie składniki na stole i zawijamy w te wrapy :):)
Uwielbiam takie przekąski, szkoda tylko, że niezbyt często chce mi się takie wrapy robić...
Już wiem co dopisać do listy "przepisy do zrealizowania". Muszę przyznać, że zawsze korzystałam z tortilli gotowej. Następny wrap będzie całkowicie mojego wykonania, a co! :)