Próbowaliście już muffinów jajecznych? A co powiecie na przepis w wersji rysunkowej? Czyż nie jest bardziej kolorowy i zachęcający do gotowania? Co o tym myślicie? Wizualną formę przepisu przygotowała dla Was Szpoolka . Po oryginalny przepis zapraszam tutaj :) Lekkie muffiny jajeczne - graficznie :) Po więcej przepisów zapraszam na: https://smakujcodnia.blogspot.com/ czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...