Zupa rakowa jest to bardzo rzadko spotykana i rozpowszechniona dzisiaj zupa, ze względu na niską dostępność tego produktu. Jest bardzo smaczna, aromatyczna i pełna witamin i składników odżywczych. W Polsce raki uchodzą za rarytas, choć na początku XX w. regularnie gościły na stołach. Do zupy najlepiej nadają się świeże raki o czarnym zabarwieniu, ponieważ mają najwięcej wartości kulinarnych. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Print Zupa rakowa z grzankami 5 from 1 vote Recipe by Przepis czyt... czytaj dalej...
Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl