Twarogowe kluseczki zwane kluskami leniwymi kojarzą się ze słodkim obiadem. Leniwe najczęściej zajadamy z masełkiem, kwaśną śmietaną i cukrem, niekiedy z dekoracją świeżych owoców leśnych. Tym razem kopnięte kluski nabrały zielonego odcienia za sprawą liści szpinaku, na koniec dodano im wytrawnej nuty skwarek z boczku i płatków parmezanu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Kluseczki leniwe ze szpinakiem i skwarkami z boczku 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Główne Kuchnia: Polska Trudnoś... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl