Szpinakowe kluski leniwe z boczkiem i parmezanem

Szpinakowe kluski leniwe z boczkiem i parmezanem

Szpinakowe kluski leniwe z boczkiem i parmezanem

Twarogowe kluseczki zwane kluskami leniwymi kojarzą się ze słodkim obiadem. Leniwe najczęściej zajadamy z masełkiem, kwaśną śmietaną i cukrem, niekiedy z dekoracją świeżych owoców leśnych. Tym razem kopnięte kluski nabrały zielonego odcienia za sprawą liści szpinaku, na koniec dodano im wytrawnej nuty skwarek z boczku i płatków parmezanu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Kluseczki leniwe ze szpinakiem i skwarkami z boczku 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Główne Kuchnia: Polska Trudnoś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.