Jeśli tak jak ja jesteś miłośnikiem i zwolennikiem zajadania się jajkami w porze śniadaniowej, ten przepis jest stworzony dla Ciebie. Osobiście uwielbiam jajka na śniadanie w każdej postaci: jajecznica, pasta kanapkowa, jajka na twardo i na miękko, naleśniczki, placuszki i omlety. Mogę jeść te rzeczy na zmianę, na okrągło. Ostatnio chcąc jeszcze bardziej urozmaicić swoje jajeczne specjały, dodałam do ciasta na omlety świeżo posiekany koperek prosto z działki. Szczerze jeśli chodzi o omlet wytrawny, omlet ko... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl