Pierś z kaczki z konfiturą żurawinowo – porzeczkową

Pierś z kaczki z konfiturą żurawinowo – porzeczkową

Pierś z kaczki z konfiturą żurawinowo – porzeczkową

Soczysta pierś z kaczki z chrupiącą, skarmelizowaną skórką. Pierś z kaczki wytopiona na patelni tytanowej, następnie zapieczona w piekarniku. Wyborny gatunek mięsa mimo prostoty tak rzadko przyrządzany w naszych domach. Kaczka tak pysznie prezentuje się ze słodkawo – kwaśną konfiturą domową z czerwonej porzeczki i świeżych owoców żurawiny! Danie które zagości na stałe w naszym menu, gdyż zachwyciło nas połączeniem smaków. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pieczona pierś z kaczki z d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.