Ciasteczka najlepiej przygotować wieczorem, wystudzić i pozostawić na noc w zamkniętym pudełeczku. Dzięki temu rano śniadanie będzie praktycznie gotowe do podania, wystarczy uzupełnić jeszcze jakimiś dodatkami typu owoce czy jogurt. Przyznam że dla mnie to bardzo wygodna forma, kiedy mogę przygotować coś wieczorem. Poranki są wtedy spokojniejsze i bez pośpiechu, maluszek nie musi też zbyt długo czekać na swój pierwszy posiłek. Te ciasteczka są idealne dla małych dzieci, nawet niemowląt. Są bardzo mięciutkie, pr... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl