Pyszna odmiana ogórków w zalewie. Świetnie nadają się od obiadu, sałatki i na kanapkę. Mowa oczywiście o kozackich ogórkach w zalewie musztardowej. Bardzo szybkie do wykonania, po pasteryzacji można przechowywać do przyszłego sezonu. Polecają się zarówno w całości jak i ćwiartkach. Ołupionych i w skórce. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ogórki w musztardzie w zalewie 5 z 1 głos Autor: Przepis czytelnika, Danie: Zaprawy Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Tryb gotowania. Dłuższe podświetlenie ek... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl