Nalewka jarzębinowa o wciągającym, lekko goryczkowym posmaku. Im dłużej leżakuje, tym nabiera głębi smaku i zyskuje więcej walorów. Owoce jarzębiny warto zbierać już końcem września i przemrozić je przez dwie doby. Można także poczekać do pierwszych przymrozków i udać się na jesienne zbiory. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jarzębinówka – nalewka z jarzębiny 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Nalewka Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 3 litry Przygotowanie 30 min. Kalorie 1... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl