Chaczapuri i chinkali to gruzińskie specjały wobec których nie można przejść obojętnie będąc na wycieczce w Gruzji. Ciężko nie spotkać się z nimi odwiedzając gruzińskie restauracje. Chinkali to tradycyjne gruzińskie pierogi zawinięte na kształt sakiewki, wypełnione mięsnym klopsem oraz “soczkiem” z aromatycznego bulionu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pierogi gruzińskie z mięsnym farszem 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Główne Kuchnia: Gruzińska Trudność: Średnie Ilość o... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl