Kolejna niedziela za nami, więc jak co tydzień wrzucam kolejny nowy przepis na gofry. W lodówce miałam od dawna 2 opakowania wegańskiego jogurtu kokosowego, a że nie przepadam za nim w wersji solo, postanowiłam coś zmajstrować żeby go zużyć. Tak oto powstały gofry kokosowe na jogurcie kokosowym z wiórkami kokosa. Przyznam że w tych gofrach jogurt kokosowy w ogóle mi nie przeszkadzać, ciężko nawet rozpoznać że znajduje się w ich składzie. Dlatego poniższy przepis uważam za mały sukces. Gofry wychodzą raczej mię... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl