Przedstawiamy uniwersalny przepis na domowy majonez z różnymi wariancjami. Tylko z żółtkiem lub z całym jajkiem. Z olejem rzepakowym lub oliwą. Z musztardą różnych gatunków, z octem lub bez. Słodzony cukrem lub miodem. Zachęcamy do eksperymentowania. Majonez zrobimy w 3 minuty, więc próbujmy, testujmy, mieszajmy składniki i miksujmy swój własny domowy majonez w poszukiwaniu idealnego smaku! Majonez jest jednym z najpopularniejszych dodatków do potraw w Polsce. Ten delikatny smak kojarzy się z dzieciństwem. Czę... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl