Cuda natury. Bakłażan. Wartości i zastosowanie
Cuda natury. Bakłażan. Wartości i zastosowanie
Bakłażan, zwany także oberżyną to roślina należąca do rodziny psiankowatych. To warzywo szeroko wykorzystywane oraz cenione w kuchni ze względu na znajdujące się w nim cenne składniki odżywcze. Sprawdź, jakie korzyści dla zdrowia przynosi jedzenie bakłażanów oraz jakie potrawy możemy z niego przyrządzić. Wartości odżywcze Bakłażan, zwany także oberżyną należy do gatunku roślin psiankowatych. Z botanicznego punktu widzenia bakłażan jest owocem. Oberżyna w kuchni polskiej ceniona jest przede wszystkim za swoje w... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Proste Pesto
prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, tarta, mielone, makaron, kotlet, kotlety, bułki, kanapki, gulasz, przetwory, ryż, mięso, mięso mielone, kasza jaglana, pasta, pasty, niskokaloryczne, kotlety mielone, kotlet z kaszy jaglanej, jajka faszerowane
Inne przepisy z ProstePesto.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję