PASZTECIKI DROŻDŻOWE Z MIĘSEM I PIECZARKAMI

PASZTECIKI DROŻDŻOWE Z MIĘSEM I PIECZARKAMI

PASZTECIKI DROŻDŻOWE Z MIĘSEM I PIECZARKAMI

Dziś zapraszam na drożdżowe paszteciki z mięsem i pieczarkami. Do nich filiżanka czerwonego barszczu i mamy pyszne jedzonko. Składniki: Ciasto: 4 szklanki maki pszennej 1 szklanka mleka 5 dag / pół opakowania drożdży szczypta soli i cukru łyżka oleju Farsz: mięso np.łopatka,indyk - najlepiej jak zostanie z ugotowanego rosołu 2 małe cebule 8-10 większych pieczarek 4 ząbki czosnku sól pieprz zioła prowansalskie  majeranek Do farszu można dodać podgotowaną, posiekaną kiszoną kapustę.   Drożdże rozkruszył... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu potrawyregionalne

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Autor

duszek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, ciasto, mięso, rosół, paszteciki, barszcz czerwony, kapustą, paszteciki drożdżowe, mak, kapusta kiszona, barszcz, indyk, drożdżowe, grzyby, naleśniki, świąteczne przepisy, naleśnik, ciasteczka, przystawki, ciasto z makiem, pyszne ciasto, pieczarki w cieście, naleśniki z pieczarkami, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, świąteczne ciasteczka, ciasteczka swiateczne, czerwona kapusta, paszteciki z kapustą, ciasto na naleśniki

Inne przepisy z potrawyregionalne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.