GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ PIECZARKAMI I CZERWONĄ FASOLĄ

GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ PIECZARKAMI I CZERWONĄ FASOLĄ

GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ PIECZARKAMI I CZERWONĄ FASOLĄ

Gołąbki z kaszą gryczaną,  czerwoną fasolą i pieczarkami   są ciekawą propozycją dla wegetarian. Zdrowe, lekkie i bezmięsne. Farsz można również idealnie wykorzystać do naleśników. Zamiast sosu pomidorowego można gołąbki podać np. z sosem grzybowym. Wystarczy wtedy do wywaru warzywnego dodać suszone grzyby. Składniki: główka kapusty włoskiej około 500 g pieczarek 2 duże cebule około 250 g kaszy gryczanej 400 g czerwonej fasoli ( u mnie z puszki) pęczek zielonej pietruszki 1 litr przecieru pomidoroweg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu potrawyregionalne

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

duszek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kasza, kasza gryczana, fasola, pieczarki, kapustą, naleśniki, czerwona fasola, fasola czerwona, zupa pomidorowa, grzyby, sosy, ciekawe przepisy, naleśnik, sos pomidorowy, ser biały, czerwona kapusta, sos z grzybów , pieczarki w sosie, naleśniki z pieczarkami

Inne przepisy z potrawyregionalne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.