Grzybki marynowane

Grzybki marynowane

Grzybki marynowane

Tu gdzie mieszkam, znalazłam podwójny raj na ziemi - po obu stronach drzwi:) Zamknięta w ścianach mieszkania pichcę w mojej małej, przytulnej kuchni, robię na drutach i pracuję przy komputerze. A za oknem - mam las widoczny z każdej strony. Las na wyciągnięcie ręki. Kryjący setki nieprzebytych ścieżek i jeszcze więcej tych już odkrytych. Mieszkam o 20 minut drogi od centrum Gdyni, lecz nie mam potrzeby zjeżdżenia w dół do miasta. Ograniczam się do jednego, dwóch razy w tygodniu. I tak jest dobrze! Tu mam sw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Posadzone i zjedzone

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.