Polędwica wieprzowa w cieście francuskim

Polędwica wieprzowa w cieście francuskim

Polędwica wieprzowa w cieście francuskim

Polędwica w cieście francuskim świetnie się prezentuje i z całą pewnością może być ozdobą stołu. Można ją przygotować na różne z sposoby. U mnie z kapustą i grzybami czyli typowo polskie smaki. 1 polędwica wieprzowa 200 g kapust kiszonej mała cebula kilka suszonych grzybów, można je zastąpić pieczarkami płat ciasta francuskiego kilka plastrów szynki suszonej […] czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Polska Zupa

Warto przeczytać

Jak suszyć grzyby?

Sezon grzybowy zaczyna się już we wrześniu, co nie znaczy że są one tylko wtedy spożywane. Suszenie jest jednym z procesów, które mogą przedłużyć ich podatność do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Polska Zupa

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, grzyby, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, kapustą, ciasto, kapusta kiszona, szynka, pieczarki, ciasto francuskie, pieczarki w cieście, mięso, wieprzowina, zupa grzybowa

Inne przepisy z Polska Zupa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.