Steki z wołowiny bavette z sosem rumowym
Steki z wołowiny bavette z sosem rumowym
Wołowina bavette to najlepsza część łaty wołowej. Steki z wołowiny bavette z sosem rumowym są bardzo aromatyczne, soczyste, kruche. Najlepiej podawać je wysmażone w średnim stopniu, różowe w środku. Tutaj przedstawiam Wam steki z wołowiny bavette z bardzo lekkim i delikatnym sosem na bazie rumu. Taką wołowinę można dostać w bardzo dobrej cenie w sieci sklepów z owadem ;) Składniki: ok. 400 g wołowiny bavette, najlepiej już pokrojonej na steki 1 łyżka masła 1 łyżka oliwy sól, pieprz 100 ml śmietany 18% (d... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni
Autor
PociagDoKuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wołowina, sosy, mięso, szparagi, zrazy, stek wołowy, szaszłyki, zrazy wołowe, francuskie, dania obiadowe, dania mięsne, sos czosnkowy, sos mięsny
Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję