Składniki: 1,5 l. bulionu, 25 dag kiełbasy podwawelskiej, 1 duża cebula, 4 ząbki czosnku, 50 dag cukinii, 1 zielona papryka, 1 czerwona papryka, 5 dag ryżu, 7 łyżek ostrego ketchupu, 2 łyżki suszonego lubczyku, łyżeczka słodkiej papryki, sól, pieprz, tłuszcz do smażenia. Sposób przygotowania: Kiełbasę pokroić w półplasterki. Podsmażyć na patelni przez ok. 5 minut. Dodać Pokrojoną w kostkę cebulę, pokrojony w plasterki czosnek. Podsmażać tak długo aż warzywa zmiękną. Przełożyć do garnka. Cukinię wraz ze skórką, ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...