Klops z jajkiem i szpinakiem

Klops z jajkiem i szpinakiem

Klops z jajkiem i szpinakiem

Przypominam ulubione przeze mnie wielkanocne danie. Klops według tego przepisu jest przepyszny i co roku nie wyobrażam sobie bez niego świąt. Jakby było mało, to oprócz tego, że super smakuje to rewelacyjnie prezentuje się na stole. Składniki: 1 kg mięsa mielonego, 2 cebule, 7 jajek, 25 dag szpinaku, 2 ząbki czosnku, 10 dag fety, 2 ząbki czosnku, 4 łyżki tartej bułki, łyżka estragonu, sól, pieprz Sposób przygotowania:  5 jajek gotujemy na twardo. Szpinak myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem i podsmażamy na maśl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary

Autor

Pobitegarybarbary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, tarta, szpinak, ser feta, feta, przepisy na święta, mielone, bułki, mięsa pieczone, mięso mielone, klopsy, jajka na święta, dania bez mięsa, pieczeń z mięsa mielonego, bez pieczenia, drugie danie

Inne przepisy z Pobite gary Barbary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.