Brokuł, marchew

Brokuł, marchew

Brokuł, marchew

Sok wyciskany brokuł, marchew 1/2 brokuła (ok. 250g) 0,5 kg marchwi 1 jabłko gat. Ligol   dodatkowo: 2 cm korzenia imbiru Ilość owoców i warzyw pozwoli przygotować ok. 0,5 l litra soku. Przygotowanie: Owoce i warzywa dobrze umyć, najlepiej zamoczyć na ok. 20 minut w misce z wodą. Z wyjątkiem imbiru, który wystarczy opłukać pod bieżącą wodą. Brokuł odcedzić dobrze z wody i pokroić na odpowiednie kawałki wraz z łodygą. Jabłko pokroić ze skórką, usunąć tylko ogonek. Marchew obrać (w ten sposób usuwamy ziemisty... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pij soki wyciskane

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.